Accés al contingut Accés al menú de la secció
 
 

Mobilitat

Concurs de fotografia 'Apunta't al Clic Mob!'


Descripció

El concurs fotogràfic 'Apunta't al Clic Mob!' consisteix en la publicació de fotografies sobre el transport i la mobilitat sostenible amb l'etiqueta #mobilitat2014 a la xarxa Instagram.

Calendari

Del 16 al 30 de setembre de 2014.

Participants

Podran participar en el concurs fotogràfic qualsevol persona física de 16 anys o més i amb domicili a l'àmbit territorial de Catalunya que no hagin estat implicades en la definició i/o preparació d'aquest concurs. En els cas de persones menors de 18 anys, el fet de participar en el concurs implica que tenen el consentiment per fer-ho dels seus pares o tutors.

Desenvolupament del concurs

Els participants hauran de:

  • Realitzar una fotografia d'elements de transport i mobilitat diferenciadors i identificables de Catalunya. És obligatori que la fotografia hagi estat feta al territori de Catalunya.
  • Posar un títol a la fotografia, preferiblement identificatiu del lloc o l'acció fotografiats.
  • Etiquetar la fotografia amb l'etiqueta o hashtag #mobilitat2014, sens perjudici d'altres etiquetes que l'autor de la fotografia vulgui incloure.
  • Publicar la foto a la xarxa Instagram mitjançant el seu usuari.


Totes les fotografies presentades al concurs podran optar als premis generals de l'àmbit de Catalunya.

Les fotografies que, a més, incloguin les etiquetes georeferenciades: #mobilitat2014_ATMbarcelona, #mobilitat2014_ATMtarragona, #mobilitat2014_ATMlleida i #mobilitat2014_ATMgirona, participaran al premi que s'ofereix per a cadascun dels àmbits territorials esmentats. Les imatges amb aquestes últimes etiquetes també podran optar als premis generals. 

També hi ha l’opció de participar en altres categories organitzades pels operadors i altres municipis. Només cal que el participant inclogui l’etiqueta respectiva. No són excloents i optarà a tants premis com etiquetes hagi escrit.

Premis

1r premi general
Una estada
d’una nit per a dues persones a l’Hotel Port Ainé en règim de dormir més esmorzar. Cal consultar la disponibilitat abans de fer la reserva. Vàlid per a la temporada d’hivern 2014-2015. Inclou el forfet d’un dia per a dues persones i una entrada al parc lúdic de Port Ainé.

2n premi general
Un 
dia a la Molina amb forfet per a dues persones i una baixada en tubbing per a dues persones. Vàlid per a la temporada d’hivern 2014-2015.

3r premi general
Dos
bitllets combinats per al parc Port Aventura. Inclou el desplaçament d’anada i tornada des de qualsevol estació de rodalies de Catalunya. Inclou l’entrada d’un dia al parc.

Premi ATM Àrea de Barcelona
Un abonament personal de transport públic integrat per tot l'any 2015.

Premi ATM Àrea de Girona
Un abonament personal de transport públic integrat per tot l'any 2015.

Premi ATM Àrea de Lleida
Un abonament personal de transport públic integrat per tot l'any 2015.

Premi ATM Camp de Tarragona
Un abonament personal de transport públic integrat per tot l'any 2015.

Altres etiquetes i premis

A banda del concurs promogut per la Generalitat de Catalunya, cada ajuntament i operador podrà organtizar el seu propi concurs en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.


Data d'actualització: 24.07.2014